Pimennysverho – voi näyttää myös tyylikkäältä

Nyt myynnissä aivan uudenlaiset pimentävät kankaat! Kannattaa tulla katsastamaan uudet kankaat, jos perinteiset kangasliikkeiden myymät pimennyskankaat eivät miellytä ulkonäöltään.

Pimentävät sivuverhot

 

Tanskalaisen kangastoimittaja Pagunetten uusissa pimentävissä kankaissa yhdistyy käytännöllisyys ja ulkonäkö. Pimentävän ominaisuuden lisäksi kankaiden pintastruktuurissa on kolmea eri vaihtoehtoa, kiiltävästä rypytetystä pinnasta (kuvassa) aina kahteen erilaiseen mattaiseen ja tasaisempaan pintaan. Värejäkin löytyy parikymmentä kustakin materiaalista. Pimentävästä kankaasta voidaan ommella sekä sivuverhoja että laskosverhoja.

 

Tiesitkö, että pimentävään pohjakankaaseen voidaan yhdistää myös lähes mitä tahansa kangasta, joten tilan pimentäminen ei ole enää mieluisan kankaan löytymisestä kiinni? Tervetuloa tutustumaan pimentävien kankaiden maailmaan ja ripustusvaihtoehtoihin AnnDecoraan  Verkatehtaalle, Keltaiseen taloon.

*****************************************************************************************************************************

Ompelupalvelu – Verhoilupalvelu –  Tilauskankaiden myynti – Verhotarvikkeiden myynti